Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine vriendelijke slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees meer Sluiten
Meer nieuws
Record Store Day verschoven naar 20 juni
zondag 15 maart 08:30

Record Store Day 2020 wordt verschoven van zaterdag 18 april naar zaterdag 20 juni. Dat is, na uitgebreid overleg tussen de verschillende landen, besloten.

Record Store Day is een wereldwijd evenement waarbij duizenden mensen en kleine bedrijven betrokken zijn. In de discussies van de afgelopen weken, toen de informatie dagelijks en later per uur kwam en veranderde, zijn alle mogelijke opties besproken. Van het verplaatsten van de datum (en zo ja, welke), tot het aanpassen van het evenement zelf.

Niemand weet precies hoe de situatie er over vijf weken uit komt te zien. De beslissing moest echter nu worden genomen op basis van de huidige feiten. Daarom is besloten Record Store Day wereldwijd te verplaatsen naar 20 juni 2020.

We denken dat we met deze beslissing de platenzaken over de hele wereld de beste kans geven om een winstgevende, succesvolle Record Store Day te houden. We hebben daarbij rekening gehouden met de aanbevelingen van alle betrokken instanties.

We willen deze verandering zo soepel mogelijk laten verlopen voor iedereen die deelneemt aan Record Store Day: klanten, platenzaken, artiesten, labels en meer. Record Store Day is overal en we willen ons feest houden wanneer iedereen zich veilig kan verzamelen om het leven, kunst, muziek en de cultuur van de onafhankelijke platenzaak te vieren.

Over Record Store Day

Record Store Day is dertien jaar geleden ontstaan in de Verenigde Staten. Inmiddels vindt dit unieke evenement plaats in meer dan 2.000 onafhankelijke platenzaken in Amerika, Europa, Australië en Japan. In Nederland wordt het evenement op 20 juni voor de elfde keer gevierd in deze platenzaken

Gebruikte trefwoorden, klik op het trefwoord voor meer artikelen over dit onderwerp:

Coronavirus

Het weer in Limburg
maandag 21 september 10:38 Vrijwel onbewolkt (zonnig/helder) Maastricht 16.2 °C ZZW 1 Min: 8 Max: 23
Evenementen